HIRDETMÉNY! - 2020.03.20.


Szőkedencs Község Önkormányzata értesíti lakosságot a rendkívüli vészhelyzettel kapcsolatos újabb intézkedésekről!
1. Az egészségügyi ellátással kapcsolatban újból felhívnám a figyelmet, hogy az orvosi rendelőt lehetőleg ne látogassák, csak kizárólag, nagyon indokolt esetben! A rendelő várótermében egyszerre, csak egy személy tartózkodhat! Tehát a többieknek az udvaron kell sorban állni, úgy hogy lehetőleg minimum 1-2 m távolságra legyenek egymástól!


2. A mai naptól mindenféle mozgó árusítás , a település teljes területén TILOS, ide értve a mozgó ÁBC-t is! A szociális étkezők, térítési díjainak beszedését, felfüggesztjük, a helyzet normalizálódásáig! Az önkormányzat ezen összeget, addig megelőlegezi!
3. Azon 65 év feletti személyeknek, akiknek nincsenek a közelben hozzátartozóik, vagy másképp nem tudják a napi szükségletek megvásárlását megoldani, nekik az önkormányzat dolgozói, ezt megteszik a biztonsági rendszabályok maximális betartása mellett.
4. Az Önök érdekében, minimalizálni próbáljuk a személyes találkozásokat, éppen ezért ezentúl a hirdetményeket az internet mellett, hangosbemondón fogjuk közzétenni. Szőkedencs Község Önkormányzata, minden tőle telhetőt megtesz a település lakossága biztonsága érdekében, de ennek csak akkor van értelme, ha Önök is partnerek ebben! A hiteles tájékoztatás érdekében továbbra is kísérjék figyelemmel a közrádió és a köztévé csatornáit!
A település lakosságát érintő további fejleményekről, folyamatosan tájékoztatást adunk! A bevásárlással kapcsolatban bizalommal keressenek, a már megadott elérhetőségemen!
Szőkedencs, 2020.03.20.

Komári József sk
Polgármester